Willy Clay Band

Imorgon är det releasespelning för Willy Clay Bands nya skiva Blue. Jag fick äran att fota pressbilderna, här är lite av resultatet =) Biljetterna är slutsålda, skivor är signerade och folk är sugna på att se bandet efter ett års uppehåll. Spana in www.willyclayband.com. Känns kul för mig som fotograf att bilderna kommer synas som pressbilder, reklam både för mig och bandet!

©Sandra Eriksson.
Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.

Anton Björkenvall

Anton Björkenvall hade sin releasespelning för debutskivan Travel i lördags på Arran i Kiruna. Skönt soft musik! Kolla in hans myspace: www.myspace.com/antonbjorkenvall. Har nyss fotat två söta flickor, fem och fyra år =) Blev både inomhusbilder med finkläderna på och sedan några utomhusbilder med mormors stickade tröjor, resultat får ni se snart =) Fått många bokningar på sistone, känns kul!©Sandra Eriksson.
Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.

Jippii!

Nu har jag fått hem godsaker! =) Har beställt ett 50mm objektiv som jag längtat efter samt två studioblixtar, två stativ, två bouncers och diverse tillbehör. Fotar gärna och oftast i naturligt ljus, men det är ju så väldigt mörkt i Kiruna på vintern, så då behövs lite hjälp av bra blixtar när man ska fota inomhus. Beställer alltid från cyberphoto, grymt bra service! Beställde i måndags, hade grejerna hemma igår. Var som ett barn på julafton igår kväll hemma när jag testade grejerna. =) Ikväll ska jag inviga blixtarna genom att fota pressbilder till Willy Clay Band.©Sandra Eriksson.
Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.

Dålig uppdatering

Jag har verkligen uppdaterat dåligt på sistone! Har haft lite fullt upp. Har jobbat väldigt mycket med mitt bildarkiv, som innehåller massor av bilder, allt från natur- och matbilder till resebilder och porträtt. Många av mina bilder säljs via en bildbyrå som heter humanspectra, kika in där om ni vill se mina bilder! Välj Image stock i menyn och sök på Sandra Eriksson under Search image =)

RSS 2.0