Sötis!

Fotade barnporträtt för ett tag sedan, här kommer resultatet =) Jag fotade hemma hos familjen, vilket jag gärna gör. Det är en trygg miljö för barnet och jag tycker att det blir naturligare och mer personliga bilder än i studio. Vad tycker ni?











©Sandra Eriksson.
Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.


Kommentarer
Postat av: Micke

Nåå, så gulliga bilder! Vet du, jag har börjat försöka locka fram foto-inspirationen igen och det blev faktiskt några få fina bilder i fredags. En har jag till och med lagt upp på bloggen. Men jaaa, jag ska försöka ta itu med Fotosidan nu till veckan! kram

2009-09-20 @ 18:05:05
URL: http://bluerosecase.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jo visst är det en liten gullis =) Kul att du också fotar lite, längtar tills vi kan fota tillsammans! Och tills du lägger upp bilder på fotosidan... kram

2009-09-21 @ 10:54:11
URL: http://sandrafotodesign.blogg.se/
Postat av: Pär

Väldigt fina och framförallt "nära" bilder. Vad som stör en grafiker som jag kan väl vara att ditt namn framträder så tydligt att det ibland stör bildintrycket. Överhuvudtaget tycker jag om ditt sätt att fotografera människor, du är proffs på det!

2009-09-21 @ 11:03:41
URL: http://www.nonpareillen.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Hej Pär! tack för ditt beröm, jag blir jätteglad! Har faktiskt funderat på att sluta ha mitt namn på bilderna. Jag har gjort så på bloggen för att vara övertydlig med copyrightlagen, men jag vet inte om det hjälper så mycket, så man kan nog lika gärna ta bort namnet!

2009-09-21 @ 16:43:08
URL: http://sandrafotodesign.blogg.se/
Postat av: Emma

va söööta bilder !! :)

2009-09-30 @ 07:10:45
URL: http://emzaan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0