Semester

Nu tar jag en välbehövd semester efter några galna veckor på jobbet. I helgen var det Kirunafestivalen, och det känns som att jag jobbat dygnet runt. Det var väldigt många fotografer framme vid scenkanten i år, det brukar annars bara vara jag och kanske två till. Spana in kiruna.cc och mina vimmelbilder! På onsdag bär det av till Samos i Grekland, ska bli underbart! Kameran följer med såklart.

Fotoabstinens

Jag lider av fotoabstinens just nu! Har inte fotat sedan... i lördags. Nåja, under Kirunafestivalen lär jag få trycka på knappen ett par gånger.


Jag med min kamera. Bilden är fotad av min syster.

Trädgårdsarbete

Mamma pysslar med sina blommor. Foto: ©Sandra Eriksson

För vi har tagit studenten!

Jag vimlade, såklart. Vimmelbilder hittar du på www.kiruna.cc.


Foto: © Sandra Eriksson

It´s here!

Snacka om lycka igår när jag fick packa upp mitt finfina objektiv, Canon EF 70-200/4,0 L IS USM! Och idag har jag testat det, när lyckliga studenter åkte runt på lastbilsflak och stojade. Är mycket nöjd. I paketet fanns också ett UV-skydd och ett minneskort, allt från cyberphoto. Jag beställer alltid därifrån, superbra service och kunniga människor.


Foto: © Sandra Eriksson

Studentbalen i Kiruna

I vackra klänningar och stiliga kostymer skred de fram, studenterna i Kiruna 2009. Du kan se alla vimmelbilder på www.kiruna.cc, under vimmelbilder. Om du ser någon bild på dig själv som du gillar, går det bra att beställa på fint fotopapper av mig! Kontakta mig på info@sandrafotodesign.se.


Foto: ©Sandra Eriksson.
Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.

Tekniknörd

Jag sitter och drömmer mig tillbaka till ljuva tider... Tiden då jag förfogade över en Canon 1Ds Mark II i 70000 kronorsklassen.. Det var tider det! Jobbade som skolfotograf i Västerbotten två säsonger, och då fick vi ju använda den fantastiska skapelsen på fritiden också. Det var ren lyx att fotografera med den. Vilken gedigen, mäktig känsla rakt igenom! Nu fotar jag med min Canon Eos 40D, den är trevlig den också min lilla kamera, men har man en gång fotat med den bästa av bästigaste så jämför man allt med den. Fantiserar om att uppgradera mig till en Canon Eos 5D Mark II, som är liiiite mer inom räckhåll när det gäller priset än en 1Ds Mark III:an som är storebror till den gamla modellen. Men det får bli ett senare köp, då jag måste prioritera optik för tillfället. Och fotoalbum, mina kunder måste ju få sina bilder i fina album =).

RSS 2.0